DOBRO DOŠLI NA OVAJ BLOG

Dobro došli na ovaj blog.
Ukoliko vas interesuju stari zanati,ručni rad i ukoliko ste kreativni onda vam na ovom blogu neće biti dosadno.
Svratite ponekad,dajte savet,kritiku(može i pohvala) a ako nešto nije u redu sa izgledom bloga,nemojte zameriti.Ja se još učim pa pomozite savetima da blog lepše izgleda.
Ako vam se nešto od radova dopada,možete mi se javiti na e-mail aress@nadlanu.com ili pogledajte sajt www.lahesa.co.rs da se dogovorimo oko kupovine ili izrade nečeg novog što ćete samo vi imati.


понедељак, 28. јун 2010.

TORBE ZA SVA VREMENA

Mala,velika,meka,kruta,otmena,elegantna,poslovna....sa dužim ili kraćim drškama,na ramenu ili u ruci,svejedno,torba je omiljeni detalj ženske garderobe koji izražava vidljiv deo njene ličnosti ali i onaj drugi,skriveni i tajnovit.
Ona je menjala oblik i veličinu ali namenu nikada.


Radjene su od kože,tekstila,od grublje ili finije vune,konoplje,lana,pamuka.Nosile su se i nose se na pijacu,u nabavku,školu,na posao.izlete,prijeme....i jednostavno su neizbežne gde god da krenemo.
One su ogledalo vlasnika i tajnovito skrovište za mnoštvo sitnica koje su nam neophodne u životu.Sa mnogo pregrada i džepova ili bez njih,sa šnalama,kopčama ,vezom,trakama,šljokicama ili potpuno jednostavne,one prate ženu od jutra do večeri.
Izmedju žene i njene torbe postoji neki mističan odnos.Tašna uliva ženi sigurnost skrivajući u sebi bezbroj dragih sitnica.Ona je izraz duše svoga vlasnika i zato svaka žena želi da njena tašna bude drugačija: SAMO NJENA!

4 коментара:

  1. Jeee, pa ti si se vratila u blogosferu:)! Koliko tašni, baš si vrednica!

    ОдговориИзбриши
  2. predivne tašne, prirodni tonovi su zaista nešto posebno:)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман30. јун 2010. 11:02

    Mogu da se pohvalim da je prva torbica,zvezdasta,pripala meni !!!! Prelepa je,vec je setala gradom i bila vrlo primecena!!!! Milice hvala jos jednom,zaista je prelepa ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Eto,vratila se ja,mada imam problema sa ovim novim dizajnom a volim da eksperimentisem....Uhodacu se valjda.Drago mi je da vam se svidjaju torbice a posebno sto se tebi Raki svidja tvoja.
    Idem sada malo na druge blogove :)

    ОдговориИзбриши

Архива чланака